Bruiloftdjhuren


Beste aanstaande bruidspaar,


 

Van harte gefeliciteerd met jullie trouw voornemens en hartelijk welkom op onze website. Wij bieden jullie als toekomstig bruidspaar graag een totaalpakket zonder extra kosten aan. Bij ons krijgt u heldere prijsafspraken zonder extra kosten achteraf. 
Omdat wij al vele jaren meedraaien op het gebied van bruiloften & huwelijken weten wij precies de in and outs. Wij kunnen u als bruidspaar 2 shows aanbieden inclusief bruiloftdj. En onze ExclusiveShow in meerdere opties. Wij adviseren bruidsparen graag over de keuze van onze shows die het beste passen bij de gekozen locatie en het budget. Offerte aanvragen?
Ook adviseren wij van te voren over de muziekkeuze en de avond indeling die zeer van belang zijn. En een persoonlijk gesprek op de gekozen locatie of aan huis is voor ons geen probleem. Veel informatie maakt de avond verloop prettiger. 
Eventueel nemen wij ook contact op met de door jullie gekozen ceremoniemeester om de laatste wensen en informatie door te nemen. Zodat wij, maar vooral jullie als bruidspaar niet voor verassingen komen te staan.